BouwmaterialenSanitair-badmeubelen

Sanitair-opstellingen

Sanitair bij EKC in Eindhoven

Op de sanitair afdeling van EKC in Eindhoven vindt u ons uitgebreid assortiment badmeubelen, ligbaden, douches, toiletten, wasbakken en diverse sanitair accessoires. Alles wat u nodig zou kunnen hebben voor het (ver)bouwen van een badkamer of toilet is er voorhanden. U vindt onze vakkundige medewerkers in de 1200m2 showroom om u te adviseren en uw vragen te beantwoorden. Denk aan bijvoorbeeld hoe om te gaan met ruimtegebrek. Welke sanitaire toepassingen zijn er om optimaal gebruik te maken van de ruimte die u beschikbaar heeft, zodat u toch altijd kunt genieten van een schitterende badkamer. Om u een optimaal zicht op de mogelijkheden te geven, vindt u in de showroom een grote diversiteit aan voorbeelden -en opstellingen. Al het sanitair en de sanitaire artikelen zijn overzichtelijk gepresenteerd in de mooiste showroom van Eindhoven.

Sanitair

EKC in Eindhoven voorziet al jaren de professionele markt van sanitair. Door slim de voorraad te beheren is bijna al het sanitair uit voorraad leverbaar tegen zeer scherpe prijzen. Weet u wat u nodig heeft dan kunt u direct een offerte aanvragen voor uw sanitair.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over sanitair? Dan kunt u contact op nemen via 040 - 243 37 51 of het contactformulier invullen.invullen.

Gips en ornamenten
Tegels
Machinetechniek
Tegels
Laminaat vloeren
Tegels