Studwanden

Studwanden metaal

Droogbouw Eindhoven

Met droogbouw kunt u tijdens de afronding van uw project een hoop tijd besparen. Voor de binnenafwerking van een woning of bedrijfspand is dit ideaal. Met droogbouw heeft u nauwelijks of niet te maken met droogtijd. Hierdoor kunt u sneller aan de gang met verven en stucen. In een kortere tijd kunt u meer werk verrichten en is uw project door droogbouw sneller afgerond.

Droogbouw is ideaal voor de stucadoor

In ons brede assortiment vindt u altijd de ideale oplossing voor uw project, afbouwsystemen voor vloeren, wanden en plafonds. Met keuze uit diverse prijsklasses in droogbouwmaterialen. Doordat droogbouw geen droogtijd heeft is dit ideaal voor de stucadoor. Een sierpleister of structuurverf kan direct worden aangebracht. Ook voor de afwerking hebben wij het grootste assortiment stucadoors materialen en al het benodigde gereedschap. Bezoek onze showroom in Eindhoven en bekijk alles op uw gemak. Vakkundig personeel staat voor u klaar om u te adviseren en met u de juiste materialen uit te kiezen.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over droogbouw? Dan kunt u contact op nemen via 040 - 243 37 51 of het contactformulier invullen. Weet u al wat u nodig heeft dan kunt u direct een offerte aanvragen voor droogbouw.


Stucprofielen
Tegels
Systeemplafonds
Sanitair
Schitterende tegels
Laminaat