Ornamenten

sierlijsten

Gips ornamenten en sierlijsten vindt u bij EKC Eindhoven

Gips ornamenten en sierlijsten vindt men vaak terug bij oudere huizen en gaat gepaard met prachtig stucwerk.
Bent u een oud huis uit bijvoorbeeld de jaren 30/40/50 aan het renoveren? Of wilt u deze "herleving" krijgen in een nieuwe woning? Dan zijn gips ornamenten en sierlijsten de uitkomst om de juiste sfeer in huis te creƫren. Of u nu kiest voor strak, krullen of bogen? EKC in Eindhoven heeft een breed scala aan hoogwaardige gips ornamenten en sierlijsten in allerlei soorten uitvoeringen en maten. Alle gips ornamenten en sierlijsten staan uitgebreid opgesteld in onze showroom.

Afwerking van de gips ornamenten en sierlijsten

Als stucadoor krijgt u natuurlijk geregeld te maken met consumenten die de wens van gips ornamenten en sierlijsten tegen wand of plafond hebben. Niet alleen voor een uitgebreid assortiment gips ornamenten en sierlijsten kunt u terecht bij EKC , maar ook voor alle stucadoor benodigdheden, sierpleister en verf. Kortom alles voor de perfecte afwerking van de wand- of plafonddecoratie. Ons personeel bestaat uit vakmensen, met praktijkervaring. Waardoor zij u op elk gebied het juiste advies kunnen geven.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over gips ornamenten en sierlijsten? Dan kunt u contact op nemen via 040 - 243 37 51 of het contactformulier invullen. Of weet u al wat u nodig heeft dan kunt u direct een offerte aanvragen voor uw gips ornamenten en sierlijsten.


Alle stijlen
Alle stijlen
Goed Advies
Goed Advies
Stijlvol afgewerkt
Stijlvol afgewerkt