Laminaat

Laminaatcorner

Laminaat vloeren Eindhoven

Een ruim aanbod aan laminaat vloeren treft u in onze showroom in Eindhoven aan. Wij leveren laminaat vloeren zowel uit voorraad als op bestelling van o.a. het merk Balterio. Het juiste laminaat kan een kamer tot leven doen komen. Door de ruime keuze aan diverse soorten laminaat vloeren is het niet verwonderlijk dat laminaat vloeren het meest verkochte vloerenproduct van Eindhoven is.

Laminaat vloeren

EKC in Eindhoven heeft verschillende kwaliteiten in diverse prijsklassen. In onze 1200 m2 showroom kunt u diverse voorbeelden zien. Omdat er zoveel keuze is adviseren wij u eens langs te komen en een adviesgesprek aan te gaan met een van onze vakkundige medewerkers. Zodat u altijd de juiste laminaatvloer voor de juiste toepassing kiest.

Naast laminaat heeft EKC in Eindhoven ook alles voor het leggen van laminaat vloeren. Gereedschap, ondervloeren, isolatiemateriaal, speciale lijmen, werkelijk alles. Weet u al wat u nodig heeft dan kunt u direct een offerte aanvragen voor uw laminaat vloeren.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de laminaat vloeren van EKC in Eindhoven? Dan kunt u contact op nemen via 040 - 243 37 51 of het contactformulier invullen.

Laminaat vloeren
Tegels
Sanitair
Tegels
Sierpleisters
Tegels