Sierpleister

sierpleister-samples

Sierpleister, wandafwerking door de stukadoor

Met het aanbrengen van een laag sierpleister krijgt een kale muur een mooie decoratieve uitstraling. Bij EKC kunt u terecht voor sierpleisters voor zowel binnen als buiten. Ons assortiment biedt een ruime keuze, zodat er gegarandeerd ook een sierpleister voor ú bij zit. Al jaren voorzien wij stukadoors uit Eindhoven en omgeving van hun materiaal en gereedschap. U kunt kiezen uit een grote diversiteit aan pleisters, zowel decoratief als voor een strakke afwerking.

Dé specialist voor sierpleister in Eindhoven

Voor elke muur hebben wij de juiste sierpleister - structuur. Door jaren ervaring als leverancier aan de stukadoor, zijn wij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van sierpleisters en aanverwante artikelen. Dit maakt EKC Eindhoven ook voor ú de beste leverancier voor uw sierpleister. Op onze afbouwafdeling kunt u kennis maken met de vele materiaalsoorten die op de markt te verkrijgen zijn. Heeft u advies nodig met het maken van uw keuze, dan staan onze adviseurs voor u klaar. Uiteraard kunt u hierna een offerte aanvragen.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over sierpleister? Dan kunt u contact op nemen via 040 - 243 37 51 of het  contactformulier invullen.

Machinetechniek
Tegels
Laminaat vloeren
Tegels
Badmeubels
Badmeubels