Systeemplafond

Systeemplafond

Alles voor uw systeemplafond bij EKC in Eindhoven

EKC kan u perfect helpen bij het maken van de juiste keuze in plafondplaten en metalen frames / profielen voor uw systeemplafond. Wij hebben een grote collectie plafondplaten, frames en profielen in diverse kwaliteitsklassen direct uit voorraad leverbaar, denk bijvoorbeeld aan merken als: Api, Armstrong, CMC, Rockfon, Ecophon en Eurocoustic. Wij hebben al het nodige in huis om u van A t/m Z te kunnen voorzien van kennis, advies, materialen en gereedschap voor het vervaardigen van perfecte systeemplafonds.

Systeemplafond voor elk bedrijf

Het juiste plafond helpt bij het neerzetten van de juiste sfeer. Bezoek daarom de showroom in Eindhoven om een kijkje te nemen hoe een systeemplafond voor u kan werken. Alle plafondtegels kunt u bekijken en er zijn verschillende opstellingen om u een idee te geven van de mogelijkheden. Om de keuze voor een systeemplafond makkelijker te maken hebben we nog even de voordelen op een rij gezet.

De voordelen van een systeemplafond
  • Een van de grootste voordelen van een systeemplafond is dat de ruimte erboven toegankelijk blijft. Leidingen kunnen nadien gelegd, gerepareerd of vervangen worden. Bij uitbreiding kan een noodzakelijke uitbreiding van telecomnetwerk of alarmsysteem nog makkelijk uitgevoerd worden.
  • De platen van een systeemplafond verminderen het lawaainiveau.
  • Systeemplafond platen zijn verkrijgbaar in de brandwerende klasse 1 t/m 5.
  • Systeemplafond platen zijn goed bestand tegen luchtvochtigheid.
  • Alle systeemplafond platen zijn makkelijk te reinigen middels een droge, pluisvrije doek of een stofzuiger.
Heeft u vragen of wilt u meer informatie over een systeemplafond? Dan kunt u contact op nemen via 040 - 243 37 51 of het contactformulier invullen. Weet u al wat u nodig heeft dan kunt u direct een offerte aanvragen voor uw systeemplafond.


Droogbouw
Tegels
Gereedschap
Tegels
Gips en ornamenten
Tegels